Dizajner zna da je postigao savršenstvo kada ne postoji ništa za dodati i ništa za oduzeti !

Naša tvrtka je osnovana od strane malog tima pojedinaca, od kojih svaki vlada vještinama u dizajnu i  izradi namještaja.

Zajednički koristimo iskustvo i znanje koje primjenjujemo kroz principe učinkovitosti i preciznosti na sve što radimo. Naš dizajn je inspiriran klasičnim i modernim stilom namještaja tako da je svaki element osmišljen i napravljen isključivo za vas.

Uspješno poslujemo od 1999. godine, tako da su iza nas nebrojeni komadi izrađenog namještaja po mjeri.

Svi su naši proizvodi  u potpunosti prilagođeni  prostoru kupca bez ograničenja. Radimo na način da na vaš upit sa skicom poslanom na mail ili fax odgovorimo ponudom ili ako kupac nema ideju dolazimo na izmjeru, prikazujemo naš već izradeni namještaj te dogovaramo detalje. Obavezno izrađujemo  trodimenzionalni prikaz idejnog rješenja. Sve ovo bez obaveze i ništa ne košta. Pratimo trendove pa sve što se pojavi na tržištu mi možemo ponuditi kupcu

Cilj nam je dizajnirati namještaj prema vašim potrebama i zahtjevima

kako bi osigurali da izgleda elegantno i potpuno praktično te bi u njemu uživali dugi niz godina. Javite nam se i dogovorite sastanak u prostoru koji želite opremiti namještajem po mjeri a mi ćemo izraditi idejno rješenje i nacrt uvažavajući sve vaše želje i potrebe.

Za sva pitanja, sugestije, ideje ili kritike obratite nam se s povjerenjem!

Tel; 01/ 6231 954,     Mob; 098 79 05 66

info@kuhinje-elma.hr