IVERAL JE MATERIJAL KOJI SE DOBIVA PREŠANJEM DRVNOG IVERJA I VEZIVA U PLOČE KOJE SE NAKNADNO OBLAŽU FOLIJAMA RAZLIČITIH DEKORA. KOD KUHINJE 19 mm IVERALI KORISTE SE ZA KORPUSE ELEMENATA TE ZA FRONTE. ZA VEĆA OPTEREĆENJA KORISTE SE IVERALI OD 25 ILI 38 mm. NAKON IZREZIVANJA, MATERIJAL SE OBLAŽE KANT TRAKAMA DEBLJINE 0,5 ILI 2 mm ČIME SE ZAŠTIĆUJE I ČINI OTPORNIM NA VLAGU. IVERALI SU SAVRŠENI MATERIJALI ZA IZRADU VAŠEG NAMJEŠTAJA BILO DA SE RADI O KUHINJI, UREDSKOM NAMJEŠTAJU ILI UGRADBENIM ORMARIMA.

MEDIAPAN PREDSTAVLJA JEDAN OD NAJKVALITETNIJIH MATERIJALA ZA IZRADU  NAMJEŠTAJA. MOGUČNOSTI OBRADE SU NEOGRANIČENE. KOD KUHINJE TO PREDSTAVLJA BLAGO ZAOBLJENE RUBOVE VRATA, A KOD OSTALOG NAMJEŠTAJA I MNOGO VIŠE. U SVOJOJ ZAVRŠNOJ LAKIRNOJ VERZIJI NUDI SE U VISOKOM SJAJU I MAT VARIJANTI, TAKVOG GA JE MOGUCE POLIRATI TE JE OTPORAN NA VLAGU I MASONUĆU. DOSTUPAN JE U ŠIROKOJ KOLOR PALETI OD NEKOLIKO STOTINA BOJA.

AKRIL JE PRAVA ALTERNATIVA ZA SJAJNO LAKIRANE PROIZVODE I PREPORUČLJIV SVIMA KOJI ŽELE INOVACIJE U SVOM DOMU. PLOČE SU OBOSTRANO OPLEMENJENE  AKRILOM GDJE JE JEDNA STRANA SJAJNA (NAJČEŠĆE VIDNA STANA), A DRUGA MAT. PLOČA AKRILA IZUZETNO JE RAVNE POVRŠINE, OTPORNA NA DJELOVANJE SVJETLA, HABANJE, A MOŽE SE POLIRATI PASTAMA KAO I LAKIRANA POVRŠINA. UPOTREBLJAVA SE KAO FRONTA U IZRADI KUHINJE, KUPAONICA I OSTALIH DIJELOVA NAMJEŠTAJA.

FURNIRANA IVERICA JE IVERICA OBLOŽENA LISTOVIMA MASIVNOG DRVETA DEBLJINE 0,6-2,5 mm. FURNIR PREDSTAVLJA ONO NAJPLEMENITIJE ŠTO SE MOŽE PROIZVESTI OD DRVETA, A PROIZVODI SE SAMO OD NAJKVALITETNIJIH I NAJVRIJEDNIJIH STABALA. ŠTO JE DRVO STARIJE FURNIR JE LIJEPŠI I SNAŽNIJI MU JE KARAKTER. FURNIRANI ZAVRŠNI SLOJ NUDI SE U PRIRODNOJ BOJI ILI SE TONIRA PREMA ZAHTJEVU.

PONUDA SADRŽI RADNE PLOČE DEBLJINE 38 I 58 mm U VIŠE OD 30 BOJA METALNIH, DRVNIH I UZORAKA KAMENA. RADNA PLOČA SE SASTOJI OD PREŠANOG IVERALA PRESVUČENOG VISOKOPREŠANIM HPL LAMINATOM KOJI JE OTPORAN NA GREBANJE I KEMIKALIJE.

ASORTIMAN OKOVA SASTOJI SE IZ KOMPLETNOG DEKORATIVNOG (RUČKICE, VJEŠALICE, IZVLAČNE KOŠARE ZA KUHINJE, RASVJETA…) I KONSTRUKTIVNOG OKOVA (VODILICE, PANTI, VIJCI, SPOJNI OKOV, NOGICE…).

U PONUDI OKOVA SU I DIJELOVI ZA SUSTAVE KLIZNIH ORMARA KAO I ALU OKVIRI ZA KUHINJSKE FRONTE. KLIZNE SUSTAVE I ALU OKVIRE NUDIMO U ŠIROKOJ PALETI ISPUNA OD STAKLA, PLEXI-a I IVERALA.