Kako napraviti izmjeru?

Za informativnu izmjeru svojeg prostora, molimo vas da izmjerite ukupnu dužinu i visinu zidova, a ako se radi o kuhinji utvrdite gdje se nalaze odvod i dovod vode, a poželjno je znati gdje je plinski priključak, te izvod za napu. Ako u prostoru postoje prozori i vrata molimo vas da i to napomenete. Izmjere ne moraju biti u potpunosti točne, jer mi izlazimo i na lokaciju kako bismo precizno mapirali prostor radi provjere dimenzija i pravilnosti (kutovi zidova, nepravilnosti površina, instalacije i sl. …)

Naplaćujete li izradu 3D nacrta?

3D nactr izrađujemo svim strankama, a ukoliko se odlučite na kupovinu našeg namještaja, isti se ne naplaćuje.

Kakve okove i spojni materijal koristite?

Okovi kojima se služimo isključivo su od renomiranih europskih proizvođača, namijenjeni za ugradnju kod profesionalne proizvodnje namještaja. Izrađeni su od nehrđajućih materijala koji sa vremenom a uslijed dugotrajne uporabe ne gube svoje karakteristike.

Vijci , spojnice, panti, klizne vodilice za ladice i slično većinom su od proizvođača Blum, Solido te Salice koji su svjetski poznati po svojoj kvaliteti i to ne bez razloga.

Prema željama kupca ugrađujemo ručke za vrata iz velikog asortimana od preko 200 komada različitih proizvoda a tu se nalaze i nivelirajuće PVC, metalne i drvene nožice za namještaj u raznim bojama te aluminijski okviri sa staklom ili pleksiglasom u boji prema izboru naručitelja.

Naplaćuje li se izrada ponude?

Izrada ponude za sve klijente je besplatna.

Koji je rok za dostavu?

Prilikom  svakog sklopljenog pojedinačnog dogovora usaglašavamo vrijeme izrade, dostave i ugradnje. Sve navedeno u ovisnosti je od više faktora ( obim posla, vrsta materijala, vaši rokovi, naši dotadašnji dogovori koje poštujemo) i sl. pa se iz tog razloga na to jednostavno pitanje ne može odgovoriti uvijek jedinstvenim brojem dana.

Vršite li montažu i izvan Zagrebačke županije?

Sve vrste namještaja izrađujemo i isporučujemo po cijeloj Hrvatskoj.

Planiramo adaptaciju. Kada bi trebali doći po projekt namještaja?

Prvi korak adaptacije je projekt. Predlažemo da po projekt novog namještaja dođete prije početka adaptacije. Određivanjem rasporeda elemenata u prostoru određujete pozicije instalacija, određujete boje namještaja pa je odabir keramike jednostavniji, utvrđujete potencijalnu reorganizaciju prostora koja nudi rješenja kojih se niste sjetili.

Imate li u ponudi i kuhinjske aparate?

Svoju buduću kuhinju kod nas možete opremiti sa aparatima i opremom od preko 20 različitih proizvođača. Svi naši partneri imaju osiguranu servisnu mrežu, odgovarajuća jamstva i tržišni renome. Prodajno osoblje je educirano i uvijek ćete dobiti kvalitetan savjet i preporuku aparata, sudopera ili dodatne opreme koji su tehnički ili estetski najbolje rješenje za Vašu kuhinju.

Ugrađujete li aparate i spajate li ih na instalacije?

Sve aparate i opremu ugrađujemo na njihove fiksne pozicije jer montaža kuhinje mora biti odrađena od strane našeg ovlaštenog tima montera. Montaža kuhinje i ugradnja aparata i opreme kupljene kod nas je besplatna. Naša tvrtka nije ovlaštena i nema registriranu djelatnost za radove na instalacijama struje, plina i vode, te je naš savjet da te poslove trebaju obaviti profesionalne tvrtke i servisi sa odgovarajućom registriranom djelatnošću i certifikatima.

Visoki sjaj, ili mat? Što je lakše za održavanje?

Ovo je vrlo često pitanje i bitna stavka za buduće kupce kuhinja. Sve obrade fronti podjednako privlače prašinu i prema tome vrijeme posvećeno čišćenju fronte ispada jednako. Jedina razlika bi bila u boji, odnosno na frontama svijetle boje se prašina manje vidi nego na tamnim bojama. Isto vrijedi za ručke; na kromiranim površinama su lakše vidljivi otisci za razliku od mat obrada. Sve u svemu, bitnih razlika u količini pažnje posvećenoj održavanju površina nema, slobodno odaberite sebi najljepšu kombinaciju dekora i završne obrade, nećete pogriješiti.

Imate li dodatnih pitanja kontaktirajte nas putem web obrasca ili direktno mailom info@kuhinje-elma.hr i odgovorit ćemo vam u najkraćem roku.